Beast

2010.08.21. 20:34

Csatlakozom én is a csapathoz. Jó dolog hogy megszabjuk a céljainkat, de ez még önmagában kevés. Asszem kivétel nélkül mindenki leírta hogy át szeretné alakítani a testét, és ennek érdekében mit fog tenni. Csak erről tudok nyilatkozni, mivel ebben a témában elég jártas vagyok. Nagyon megnehezítitek a saját dolgotokat, mert objektívan álltok a kitűzött célhoz. Először érdemes lenne megérteni a testetek működését, és csak utána elkezdeni az átalakítást. Ha tanulásba ölitek az első heteket, és nem edzésbe, pillanatok alatt el fogjátok érni a célt. Ha nem tanuljátok meg, akkor viszont szélmalom harc, és bármennyire keményen dolgoztok, nem fogjátok elérni.

Minden cél elérésében kulcsfontosságú hogy objektívan gondolkodj. Viszont minden emberre jellemző, hogy a mindennapok tevékenységeiben szem elől téveszti, hogy amit épp csinál, az mivel viszi őt közelebb a céljához. A ti esetekben ez úgy nézne ki, hogy bár látnátok időről időre változásokat a testeteken, nem értenétek hogy miért kell ilyen hatalmas energiabefektetés ilyen kis változáshoz. Aztán jó esetben felmerülne bennetek az a kérdés, hogy biztosan jól csináljátok-e, amit csináltok. Mi a kapcsolat az edzés és a jó test között? Miért visz közelebb egy jó testhez az, ha a súlyzókat emelgeted? Ameddig ezekre a kérdésekre nem tudsz pontos választ adni, nem dolgozol hatékonyan.

Az, hogy ismét objektív lehess, és belásd, hogy valamit rosszul csinálsz, elég kellemetlen dolog. Az emberek 99%a nem teszi meg, kifogásokat és magyarázatokat keres. A maradék 1% az, akiből sikeres ember lesz és eléri céljait.

 

Az én céljaim január 1.re:

1. 105kg testsúly elérése jelentős testzsír % növekedés nélkül

Itt a képlet viszonylag egyszerű. Tanulás-tesztelés-munka. Semmi kétségem afelől hogy el fogom-e érni a kitűzött célt :)

 

2. Új vállalkozás beindítása és a már meglévő felfuttatása

 

Sajnos itt még elég kevés a tudásom, ezért mostantól igyekszem hiteles forrásokat találni hogy tanuljak, és ne esetleges legyen a vállalkozásaim sikere. Ha valaki tud ebben hasznos tippeket vagy olvasványokat adni, azért nagyon hálás lennék.

 

3. 40 kredit teljesítése

 

Ez viszonylag egyszerű, de annál időigényesebb feladat. Ha elég energiát fektetek bele akkor 100% hogy sikerül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása