Célok - Question

2010.08.25. 12:10

(itt vagyok ismét, új e-mail címmel, Memphisnak köszi a türelmet... :D)

 

Sziasztok!

Elsőként köszönet Memphisnek az oldal létrehozásáért, céljaim a következők:

Idén ősztől újra egyetemista leszek, ez számos többletkiadással fog járni, amelyet nem szeretnék teljes egészében a szüleimre hárítani, hanem végre (legalább részben) az önellátásra akarok törekedni. A bankszámlámon lévő félretett pénzem is elfogyott: éppen ezért fel fogok keresni néhány diákmunka-közvetítőt, és havonta legalább 40 ezer Ft-ot akarok majd keresni (amely legalább a kollégium/albérlet költségét és az útiköltséget fedezi).

Fontos célom a beszédem fejlesztése: beszédhibám az élet minden területén (így a PUA-ságban is) erősen visszavet, ezért naponta 20-30 percet fogok meditálni, amely során feldolgozom és feloldom magamban az ezt kiváltó érzelmeket. Mellette naponta további 20-30 percet töltök hangos olvasással, gyakorlással. A meditáláshoz kapcsolódik Eckhart Tolle A most hatalma című könyve, melynek tanácsait - többek között a múlton és a jövőn való rágódás helyett a jelenben levésről és a fájdalomtest megfigyeléséről - követni fogom. Ez segít majd abban is, hogy a needységet tökéletesen megszüntessem magamban és ne másoktól várjam azt, hogy majd boldoggá tesznek.

Tanulmányaimmal kapcsolatban a legfontosabb célom a legalább négyes átlag, mivel jövőre ösztöndíjat akarok kapni. Ha időm engedi, szeretnék elkezdeni egy új nyelvet is, valószínűleg a spanyolt.

Fizikai állapotomat thai boksszal fogom fejleszteni: ez nem csupán fizikai, hanem mentális tartást is ad majd. Siófokon megfigyeltem, hogy többek között azért sem merem elengedni magam egy szórakozóhelyen, mert tartok a kötekedő amogoktól. Ez a küzdősport reményeim szerint ennek a félelemnek a legyőzésében is segít majd. Ha jól haladok és az anyagi céljaim is sikerülnek, szeretnék elkezdeni mellette kettlebellezni. Ennek érdekében felkeresem a helyi egyesületet és érdeklődöm majd az edzésekről.

PUA: most egy időre a sor legvégére kerül. Egyetemvárosomban összeismerkedek majd a helyi PUÁ-kkal, és - a munka melletti szabadidő függvényében - heti egy-két night game-t és/vagy daygame-t tolok majd.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása